Meteen naar de inhoud

cases

Een case zegt meer dan duizend woorden. Op de plekken waar talenten en merken het beste tot hun recht komen, komen wij tot leven. Samen maken we het succes.

Bankzitters in AFAS LIVE

Wij verzorgen het volledige
Projectmanagement, marketing, productie en finance

Vorig jaar hebben de Bankzitters twee live shows stijf uitverkocht in Tivoli Vredenburg in Utrecht. En dat smaakte naar meer. Een nieuw uitdaging én een groter podium! Daarom gaan ze hun grootste solo show ooit aan in AFAS Live geven. Het belooft een denderend spektakel te worden waarbij zij previews van hun songfestival nummers ten gehore brengen, bevriende artiesten langskomen en het publiek getrakteerd wordt op een hoop gekkigheid, zoals je van Bankzitters gewend bent! 

Antoon In de Ziggo Dome

Wij verzorgden het volledige Projectmanagement + marketing en finance

WAUW! Antoon voor het eerst in een 2 keer uitverkocht Ziggo Dome. Wat was het fantastisch!

Bankzitters in TivoliVredenburg

Wij verzorgden
Projectmanagement, marketing, productie en finance

Bankzitters kwamen met hun eerste solo show ooit! Op zaterdag 28 januari gaven Milo, Koen, Robbie, Raoul en Matthy maar liefst twee shows in TivoliVredenburg in Utrecht. Speciaal voor deze concerten is er een compleet nieuwe en exclusieve show ontwikkeld. Wat kon je verwachten? Heel veel energie, een overload aan confetti, gekkigheid on stage, tracks als ‘Je Blik Richting Mij’, ‘Stapelgek’, ‘Is Dat Nou Echt’, ‘Niks’, ‘Baldadig’ en een aantal nieuwe tracks. Het was een groot gekkenhuis!

Paul Sinha in paradiso Tolhuistuin

Wij verzorgden de volledige tourproductie en marketing

Paul Sinha stond op vrijdag 26 mei voor zijn allereerste full band concert naar Paradiso Tolhuistuin. Wat je kon verwachten? Een energieke set met een combinatie van nieuwe parels aangevuld met tracks uit zijn oude repertoire.

25 years Charly Lownoise & Mental Theo 

Wij verzorgden het Projectmanagement

De Ziggo Dome werd omgetoverd tot een waar 90’s paradijs met een dijk van een show en een waslijst support-acts waarvan je spontaan uit je panty schoot. Het was een avond vol verassingen, 25 jaar aan hits, een overdraad aan confetti-shots en CO2, maar bovenal een crazy gekke ode aan het zilveren “huwelijk” van deze twee party-vedettes.

Antoon Poppodium Tour 

Wij verzorgden de volledige tourproductie, marketing en finance

Wij verzorgden voor rising star Antoon het projectmanagement voor zijn volledig uitverkochte tour. We gaven shows in onder andere Paradiso, Doornroosje, 013 en Tivoli.

Høken en Hakselen Festival 

Eigen conceptontwikkeling, volledige productie, marketing en finance

Het grootste maisfeest van Europa keert jaarlijks terug!
Samen met alle boeren en herriemakers van NL vieren we in het laatste weekend van oktober de maisoogst en het boerenleven in het Brabantse Loosbroek

TINo Martin in de Noordkade

Eigen conceptontwikkeling, volledige productie, marketing en finance

Tino Martin met Band op de Noordkade in Veghel. Een daverend succes. Tino zorgde er samen met zijn band en de support van Staal met glazen, Volksander en Verstegen en Hitmaestro voor dat het een fantastische avond werd.

Paul Elstak
Rainbow Rave

Eigen conceptontwikkeling, volledige productie, marketing en finance

Op zaterdag 6 augustus 2022 stapte we in onze tijdmachine naar de 90’s! Terug naar de tijd van de rave, happy hardcore, Eurodance en nog veel meer! Een droom wordt werkelijkheid, want tijdens Paul Elstak Rainbow Rave gebeurde het! Een festival compleet in een jaren 90 jasje, waarin alle geuren en smaken uit deze iconische periode bij elkaar kwamen.

Charly Lownoise & Mental Theo The Final show

Wij verzorgen het Projectmanagement

Aan al het moois komt een eind! Na ruim 25 jaar de happy hardcore-vaandel met een big smile gedragen te hebben, zetten de heren een punt achter hun duo-carrière. Na een jubileumjaar van jewelste gaan ze solo verder.

En waar sluit je dan af? Juist! In een uitverkocht Ziggo Dome

PRÉ SOIRÉE
Belgie (Antwerpen)

Eigen conceptontwikkeling, volledige productie, marketing en finance

In september 2003 was Pré-Soirée de allereerste Afterwork in België. Het concept was zo eenvoudig als het groot was, namelijk feesten in het midden van de week, op een aanvaardbaar tijdstip. Ondertussen is Pré-Soirée al 18 jaar een vaste waarde in het uitgaansleven van Antwerpenaren. Een ‘On The Move’ concept waarbij we elke maand een nieuwe editie op een andere locatie neerzetten!

Oktoberfest
veghel

Eigen conceptontwikkeling, volledige productie, marketing en finance

Na een wundershöne eerste editie met 1000+ bezoekers, lange tafels, pullen bier, dirndls, lederhosen en bratwursten komen we op 1 oktober 2022 terug met een nieuwe editie. Nog groter, nog meer pullen bier en nog meer confetti.